Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Agenda

 • AFGELAST Sail Amsterdam 2020

  Sail AmsterdamSAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven. Maar SAIL is meer dan een vijfdaags event eens in de vijf jaar.
  We nodigen iedereen uit om deelgenoot te zijn van SAIL Amsterdam 2020 en het evenement waarin verbinding, vernieuwing en verwondering centraal staan gezamenlijk verder te verrijken. Wees welkom!

  Datum:
  12 augustus t/m 16 augustus 2020
  Locatie:
  Het IJ, Amsterdam
  Meer info:
  www.sail.nl
 • Jaarcongres Topsector Logistiek

  Op 9 september 2020 is het zover! De Topsector Logistiek organiseert dan haar jaarlijkse congres. Dit jaar vindt het congres plaats in Zwolle, de logistieke hub van Noordoost-Nederland . Lumen Hotel & Events en het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle vormen de accommodatie voor het congres. Met een interessant, inspirerend en interactief programma, belooft het weer een boeiend congres te worden voor iedereen die geïnteresseerd of actief is in logistiek.

  U vult het programma

  Om de inhoud van het congres nog beter te laten aansluiten bij uw wensen, kunt u tijdens deze editie een voorstel indienen om zelf een deelsessie tijdens het congres te verzorgenBegin april maken we de spelregels en de wijze waarop u uw voorstel kunt indienen bekend.

  Datum:
  9 september 2020
  Locatie:
  Zwolle
  Meer info:
  topsectorlogistiek.nl/
 • Reünie 105 jaar Prins Hendrik internaat Nieuwegein

  Het Prins Hendrik Internaat  in Nieuwegein bestaat in augustus van dit jaar 105 jaar en viert dit met een reünie op zaterdag 19 september.

  Oud-bewoners, voormalig medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze reünie, waarbij herinneringen aan de afgelopen jaren kunnen worden gedeeld.

  Wilt u erbij zijn, geef dan uw naam, adresgegevens door via phi-2020@outlook.com. U krijgt dan een officiële uitnodiging. Per brief reageren kan ook, stuur een aanmelding naar Prins Hendrik Internaat, reünie 2020, Industrieweg 1-B, 3433 NL Nieuwegein.

  Datum:
  19 september 2020
  Locatie:
  Prins Hendrik Internaat Nieuwegein
  Meer info:
  www.prinshendrikinternaat.nl
 • 11e Holland Fisheries Event

  Datum:
  2 oktober t/m 3 oktober 2020
  Locatie:
  Urk, De Koningshof
  Meer info:
  www.holland-fisheries.nl
 • Vakbeurs Maritime Industry

  De beurs Maritime Industry die op 12, 13 en 14 mei in de Evenementenhal Gorinchem zou worden gehouden, wordt verplaatst naar 13, 14 en 15 oktober van dit jaar. Dagelijks van 13:00-21:00 uur.

  DE TRANSFORMATIE VAN DE BINNENVAART

  De toekomst van de binnenvaart staat centraal tijdens Maritime Industry 2020. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Maritime Industry speelt daar op in met o.a. een kennistheater waarin de actualiteiten zoals digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift naar de binnenvaart worden behandeld. Daarnaast is er een ‘Groen Paviljoen’ dat in samenwerking met Rijkswaterstaat en Smash Smart Shipping wordt georganiseerd.

  Datum:
  13 oktober t/m 15 oktober 2020
  Locatie:
  Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem
  Meer info:
  www.maritime-industry.nl/
 • Reünie Traditionele Zeilvaart

  Het is al weer 50 jaar geleden dat er een begin is gemaakt met het opknappen van oude tjalken, klippers en schoeners. Deze schepen kregen een nieuwe functie. Nu zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse binnenwateren en daarbuiten. Veel van de schippers van het eerste uur hebben inmiddels de zeilen gestreken. Hoog tijd voor een reünie voor deze pioniers en hun opvolgers.

  Ontmoet je oud-collega’s en vrienden. Er valt heel wat bij te praten op de reünie voor (oud) zeilschippers en andere betrokkenen, zoals medewerkers van charterkantoren, havenmeesters, werf- en kroegbazen.

  Tot ziens in het weekend van 31 oktober tot en met 1 november 2020.

  Datum:
  31 oktober t/m 1 november 2020
  Locatie:
  Kampen, Koggewerf aan de Veerweg
  Meer info:
  www.zeilvaart-reunie.nl