Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Agenda

 • Boot Holland

  Datum:
  7 februari t/m 11 februari 2020
  Locatie:
  WTC Expo Leeuwarden
  Toegangsprijs:
  12,50 euro
  Meer info:
  boot-holland.nl/
 • Open Scheepvaartdagen Antwerpen

  Hou vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 vrij op je kalender, want dan opent Waagnatie Expo & Events opnieuw haar deuren voor één van de gezelligste vakbeurzen nl De Open Scheepvaartdagen. Dé vakbeurs waarbij ongeveer 150 gespecialiseerde bedrijven binnen het domein van de binnenvaart met veel enthousiasme hun diensten en/of producten presenteren. U kan er terecht voor meer info over onderhoud, inrichting, technologie, scheepsreparatie, nieuwbouw, de nieuwe regelgeving, opleiding, werkgelegenheid en zoveel meer. Een unieke gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

  Datum:
  20 maart t/m 22 maart 2020
  Locatie:
  Waagnatie Antwerpen
  Meer info:
  osd-antwerpen.be/
 • Scheepsmotoren Event 2020

  Scheepsmotoren Event 2020
  Vergroening verplicht, kans of bedreiging?

  Vergroening in de binnenvaart is voor varende ondernemers onontkoombaar. De sector koerst richting ‘zero emission’. We zijn al heel schoon, maar de uitstoot van schadelijke stoffen moet verder terug. Op termijn zelfs naar nul. Dat vraagt veel van varende ondernemers en reders: kennis en inzicht voor het realiseren van de meest duurzame oplossing aan boord, die ook nog eens past bij de eigen bedrijfsvoering en exploitatie.

  Het Scheepsmotoren Event 2020 informeert u op woensdag 25 maart in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht over de stand van de techniek en helpt bij het maken van verantwoorde keuzes.

  De opzet van dit event, een congres in combinatie met een expo, staat garant voor een boeiend en inhoudelijk programma, waarbij we onder andere onderstaande belangrijke spelers uit uw branche aan het woord zullen laten.
  Kennis delen, informeren, debatteren, ontmoeten en inspireren vormen de kernwaarden van het Scheepsmotoren Event 2020.

  Organisatie: Schuttevaer en SWZ.

  Datum:
  25 maart t/m 25 maart 2020
  Tijd:
  10:00 - 18:00
  Locatie:
  Duurzaamheidsfabriek Dordrecht
  Meer info:
  www.scheepsmotorenevent.nl/
 • Ferry Shipping Summit 2020

  Datum:
  27 mei t/m 28 mei 2020
  Locatie:
  Amsterdam, Double Tree by Hilton
  Meer info:
  www.ferryshippingsummit.com
 • Dag van de Binnenvaart

  Datum:
  6 juni t/m 6 juni 2020
  Locatie:
  Overal in Nederland
  Meer info:
  www.dagvandebinnenvaart.nl/
 • Havendag Werkendam

  Datum:
  3 juli t/m 4 juli 2020
  Locatie:
  Werkendam
  Meer info:
  www.werkendammaritimeindustries.nl/havendagen
 • Sail Amsterdam 2020

  Sail AmsterdamSAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven. Maar SAIL is meer dan een vijfdaags event eens in de vijf jaar.
  We nodigen iedereen uit om deelgenoot te zijn van SAIL Amsterdam 2020 en het evenement waarin verbinding, vernieuwing en verwondering centraal staan gezamenlijk verder te verrijken. Wees welkom!

  Datum:
  12 augustus t/m 16 augustus 2020
  Locatie:
  Het IJ, Amsterdam
  Meer info:
  www.sail.nl
 • 11e Holland Fisheries Event

  Datum:
  2 oktober t/m 3 oktober 2020
  Locatie:
  Urk, De Koningshof
  Meer info:
  www.holland-fisheries.nl
 • Reünie Traditionele Zeilvaart

  Het is al weer 50 jaar geleden dat er een begin is gemaakt met het opknappen van oude tjalken, klippers en schoeners. Deze schepen kregen een nieuwe functie. Nu zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse binnenwateren en daarbuiten. Veel van de schippers van het eerste uur hebben inmiddels de zeilen gestreken. Hoog tijd voor een reünie voor deze pioniers en hun opvolgers.

  Ontmoet je oud-collega’s en vrienden. Er valt heel wat bij te praten op de reünie voor (oud) zeilschippers en andere betrokkenen, zoals medewerkers van charterkantoren, havenmeesters, werf- en kroegbazen.

  Tot ziens in het weekend van 31 oktober tot en met 1 november 2020.

  Datum:
  31 oktober t/m 1 november 2020
  Locatie:
  Kampen, Koggewerf aan de Veerweg
  Meer info:
  www.zeilvaart-reunie.nl