Diensten
Pas uw vermelding aan

SLCE Watermakers

Categorie├źn(1):

2SLCE Watermakers produceert al sinds 1989 watermakers. Sindsdien is er een volledig assortiment ontwikkeld voor de productie van drinkwater uit zeewater, brakwater of leidingwater met capaciteit variërend van enkele honderden liters tot meer dan 1500 kub per dag. Van zeiljacht tot superjacht, van militair fregat tot cruiseschip en op land, van hotels tot gehele eilanden, voorzien van SLCE-watermakers.

Gelegen aan de rand van Lorient, een Bretonse haven aan de Atlantische kust, heeft SLCE-Watermakers haar hoofdkantoor en 3000 m2 werkplaats. Met een team van 45 medewerkers is het een bedrijf met een overzichtelijke schaal en structuur. U wordt bijgestaan bij al uw projecten, ongeacht de omvang. Het team van ingenieurs, ontwerp- en productieprofessionals, volgt uw project van ontwerp tot oplevering en is altijd beschikbaar voor technische ondersteuning. Alle machines worden in-house ontworpen en gefabriceerd.

SLCE-Watermakers is ook: ISO & BV (Bureau Veritas) gecertificeerd, NAVO-leverancier en leverancier van de Franse Marine.

 

Foto's van SLCE Watermakers