Materialen en onderdelen
Pas uw vermelding aan

LCB Las-en Constructiebedrijf de Bruine

Categorie├źn(4): Materialen en onderdelen, Nieuwbouw, onderhoud en reparatiemeer

 

Welkom bij LCB

Las - en Constructiebedrijf De Bruine (LCB) is uitgegroeid tot een belangrijke partner in Zeeland waar het gaat om scheepsreparaties, las – en constructiewerkzaamheden. Met een team van ervaren scheepsbouwers en scheepsreparateurs timmeren wij aan de weg. 

Onderhoud en reparatie bij u op locatie!

LCB is een groeiende onderneming in de scheepvaartsector, waar het gaat om onderhoud – reparatie -en revisiewerkzaamheden. Wij verrichten alle werkzaamheden boven en onder de waterlijn. Hetzij op locatie of op de werf.  Door onze goede connecties met diverse scheepswerven kunnen wij ook het dokken van A tot Z voor u verzorgen. Alle benodigde apparatuur en gereedschappen zoals kranen, stroom- en luchtvoorziening kunnen door LCB worden verzorgd. Indien nodig verrichten wij de werkzaamheden al varende zodat het oponthoud beperkt blijft.

Veelzijdig

In de werkplaats kunt u terecht voor constructies in rvs, staal en aluminium. Denkt u bijvoorbeeld aan deuren, luiken, (radar) masten, railingwerk, diverse tanken, verspaning, knip – en zetwerk. Ook voor groot constructiewerk zoals leidingwerk, sleepkoprevisies, grijperrevisies en complete pomp/motorfundaties kunt u bij ons terecht.

Diensten

Kortgene is een prima uitvalsbasis. Binnen een uur kunnen wij op de meeste locaties in Zeeland zijn. En met onze 24-uurs service staan wij altijd voor u gereed. Onze kracht is dan ook uw opdracht vakkundig, snel en voordelig uit te voeren.

De meest voorkomende constructies kunnen wij voorbereiden in onze werkplaats. Waardoor het oponthoud aanzienlijk wordt verkort. In onze werkplaats beschikken wij over de juiste machines om deze constructies te vervaardigen. Ook beschikken wij over een ruime voorraad aan materialen.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

Foto's van LCB Las-en Constructiebedrijf de Bruine