Elektrotechniek
Pas uw vermelding aan

REINTJES Benelux BVBA

Categorie├źn(1):

Wij verzorgen de verkoop en service van de REINTJES keerkoppelingen en reductiekasten voor de Nederlandse markt. Het moederbedrijf REINTJES GmbH te Hameln (D) legt zich al bijna 75 jaar toe op tandwielkasten voor maritieme toepassingen.

 

 

Zo'n 125 jaar geleden begon de Nederlandse heer Reintjes een machinefabriek in Emmerich aan de Rijn en verzorgde allerhande service, o.a. aan de scheepvaart. Vandaag de dag is REINTJES met ca. 500 medewerkers uitgegroeid tot een onderneming waarvan de naam zich al decennia thuis voelt in de Nederlandse scheepsbouw.

 

 

REINTJES keerkoppelingen zijn al sinds jaar en dag een vertrouwd begrip, niet alleen in België en Nederland, maar ook ver daarbuiten. Naast oog voor lage onderhoudskosten en hoge betrouwbaarheid kijken we ook voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen.

 

 

REINTJES kwaliteit beperkt zich niet tot een tandwielkast van hoogwaardig materiaal. Door  standaardisering van de REINTJES-productenreeksen liggen veel onderdelen op de plank of kan het service-productiecenter ze in een kort tijdsbestek aanmaken. De robuuste tandwielkasten van REINTJES doen onvermoeibaar hun werk op vele vissersboten, werk- en sleepboten, zee- en binnenschepen, jachten en marinevaartuigen. REINTJES tandwielkasten zijn er in de range vanaf 200 tot 30.000 kW.

 

 

REINTJES Benelux is de enige officiële service provider in de Benelux. Op onze serviceafdeling kunnen de rederijen, binnenvaartschippers en vissers terecht voor zowel originele wisselstukken als reparaties conform de REINTJES normen. We hebben een grote voorraad courante onderdelen evenals een goed uitgeruste werkplaats”.

 

 

REINTJES heeft 6 service monteurs in dienst met gemiddeld 16 dienstjaren. Hun expertise verzekert U de betrouwbaarheid waarvoor de REINTJES producten gekend zijn.