Gereedschappen
Pas uw vermelding aan

Holmatro

Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen specifiek voor de scheepsbouw. Tegenwoordig ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren we voornamelijk hydraulische producten die door verschillende afnemersgroepen over de hele wereld worden gebruikt. Bij alle producten van Holmatro draait het uiteindelijk om het grondbeginsel dat alleen gecontroleerde kracht effectief kan worden ingezet. Deze visie hebben we verwoord in de slogan ‘Mastering power’ en is naadloos afgestemd op het helpen van klanten bij het succesvol inzetten van de krachten die ze nodig hebben.

 

Holmatro is specialist op het gebied van hogedruk hydraulische, pneumatische en mechanische gereedschappen. Het uitgebreide productassortiment omvat cilinders, pompen en systemen voor het genereren en controleren van precisiekracht in uiteenlopende industriële toepassingen, scharen voor reddingsoperaties en recycling- en sloopwerkzaamheden, gieterijwiggen voor de metaalindustrie, en hydraulische systemen aan boord van moderne en klassieke zeiljachten. Naast standaard gereedschappen, heeft Holmatro ook een bewezen staat van dienst op het gebied van speciale projecten en service.

 

De kracht van innovatie

 

Om onze toonaangevende positie in hogedruk hydrauliek te handhaven, investeren we jaarlijks in productontwikkeling. Het is onze ambitie om innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen waarbij het werken met extreme krachten wordt gecombineerd met controleerbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid. Onze productontwikkeling is volledig gefocust op het vinden van resultaatgerichte oplossingen voor specifieke doelgroepen en toepassingen. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met u, de professionele gebruiker.

 

Kwaliteit in alles wat we doen

 

Bij Holmatro werken we volgens het ISO 9001 Kwaliteit Management Systeem. Onze producten voldoen aan alle internationale richtlijnen zoals de Europese EN 13204 en EN 13731 en de Amerikaanse NFPA 1936. Holmatro gereedschappen worden ontwikkeld, geproduceerd en onderhouden op basis van de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van duurzaamheid, scheefbelasting, mechanische vervorming en overdruk. Omdat ze bestand moeten zijn tegen de meest extreme omstandigheden, worden onze producten grondig getest voordat ze in de praktijk mogen worden ingezet.

 

(Inter)nationaal verkoopnetwerk

 

Onze jarenlange ervaring en de technische kennis die we in eigen huis hebben, stellen ons in staat u te voorzien van deskundig advies op het gebied van onze producten en hun toepassingen. Onze verkooporganisatie en dealers  - volledig opgeleid in ons eigen trainingscentrum – garanderen dezelfde Holmatro kwaliteitsstandaard.

 

Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Holmatro fabrieken en verkoopkantoren in Nederland en de Verenigde Staten, en verkoopkantoren in Engeland, Polen en China.

Foto's van Holmatro