Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Dieselmotoren
Pas uw vermelding aan

Dieselservice Emmeloord BV

Home

Dieselservice Emmeloord BV bestaat al sinds 1979. Wij zijn specialist in motoren revisie, brandstofpomp revisie, en machinale bewerkingen. Hiervoor beschikken wij over een ruime werkplaats en een uitgebreid machinepark. Wij zijn werkzaam voor de landbouw, visserij, zeevaart, binnenvaart, industrie, transport, overheid en motorrevisiebedrijven

 

Motoren

Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe, gereviseerde en gebruikte motoren van gerenormeerde merken. Of het nu gaat om scheepvaart, landbouw of industrie. De motoren leveren we tegen gunstige condities.

 

Service

We beschikken over gespecialiseerd personeel en een uitstekend wagenpark. Hiermee kunnen we onderhoud, reparatie en revisie op locatie uitvoeren.

 

Onderdelen

In ons magazijn beschikken we over een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen van o.a. Mitsubishi, Daf, Cummins, Deutz, Scania en MAN.

Vraag ook naar onze voorraad ruildelen zoals brandstofpompen, cilinderkoppen, nokkenassen, krukassen, dynamo's, waterpompen, startmotoren en turbo's. Deze zijn gereviseerd en gecontroleerd volgens de strengste eisen.

Foto's van Dieselservice Emmeloord BV