Dieselmotoren
Pas uw vermelding aan

Dieselservice Emmeloord BV

Dieselservice Emmeloord BV

Dieselservice Emmeloord BV is met ruim 40 jaar ervaring specialist in dieselmotoren revisie, brandstofpomp revisie en machinale bewerkingen. Zij reviseren, repareren en onderhouden dieselmotoren in hun werkplaats of op locatie. In de werkplaats worden complete motoren, maar ook componenten van motoren klaargemaakt. Dit doen zij voor de maritieme en industriële sector, non-road en landbouw. 

 

Motoren

Dieselservice Emmeloord BV heeft een ruim aanbod van nieuwe, gereviseerde en gebruikte motoren van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om scheepvaart, landbouw of industrie: de motoren worden geleverd tegen gunstige condities.

 

Onderdelen

In de webshop beschikt Dieselservice Emmeloord over een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen van o.a. Mitsubishi, Daf, Cummins, Deutz, Scania en MAN.

Vraag ook naar de voorraad ruildelen zoals brandstofpompen, cilinderkoppen, nokkenassen, krukassen, dynamo's, waterpompen, startmotoren en turbo's. Deze zijn gereviseerd en gecontroleerd volgens de strengste eisen.

 

Service

Onderhoud, reparatie en revisie voert Dieselservice Emmeloord BV ook op locatie uit. Zij beschikken over een team van servicemonteurs en een uitgebreid wagenpark met alle benodigde apparatuur en gereedschappen.

Foto's van Dieselservice Emmeloord BV