Autormatisering
Pas uw vermelding aan

Alewijnse Marine Systems Nijmegen

Alewijnse Marine Systems is onderdeel van Alewijnse en voorziet als volledige system integrator in: technische diensten, innovatieve elektrotechnische engineering en ICT oplossingen. De onderneming heeft een lange traditie in maritieme technologie en werkt ieder jaar aan ruim 150 vaartuigen bestemd voor de commerciële sector en de sector voor superjachten en marine. Dankzij een uitgebreid netwerk van partners combineert Alewijnse de laatste technologie met vele jaren van ervaring. Alewijnse realiseert met zo’n 1.100 medewerkers jaarlijks ruim 120 miljoen euro omzet.

 

Gericht op de toekomst

Alewijnse Marine Systems zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Uitgaande van de modernste maritieme en industriële technologieën, investeren wij in een breed scala aan toegepaste conceptuele ontwerpen. Deze ontwerpen leveren energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor het genereren en distribueren, de opslag en consumptie van elektrisch vermogen.

 

Toegewijde marktspecialisten

Alewijnse Marine Systems heeft diverse teams van experts ten behoeve van de verschillende markten in de maritieme sector. Deze teams beheersen de processen aan boord en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Alewijnse combineert haar expertise met de classificatie eisen en de specifieke behoeften van de klant. Op deze manier wordt iedere markt optimaal bediend. We know how!

 

Internationale oriëntatie

Samen met onze bedrijven in Nederland, Roemenië, Denemarken, Oekraïne, Vietnam en China verzekeren wij u de beste service, wereldwijd, 24 uur per dag – zeven dagen per week. 

 

Onze expertise:

- Engineering & contracting

- Systeem ontwerp

- Maritieme automatisering

- Elektrische en ICT oplossingen

- Geïntegreerde bruggen

- Schakelborden & lessenaars

- Opwekking & aandrijvingen

- Entertainment systemen

- Power & energy management

- Navigatie & communicatie systemen

- Service & onderhoud

 

Onze markten:

- Binnenvaart

- Short sea

- Jachten

- Offshore & transport

- Marine

- Bagger

- Tugs & workboats

 

Alewijnse – empowering your business!

Foto's van Alewijnse Marine Systems Nijmegen