Metaal
Pas uw vermelding aan

JHP Metaal BV

JHP Metaal BV is gespecialiseerd in het inmeten, produceren en installeren van pijpleidingsystemen voor de (petro) chemische industrie, de maritieme sector en de offshore. Wij voeren de werkzaamheden uit in onze goed uitgeruste werkplaats, waar wij beschikken over machines, die ons in staat stellen om een hoogwaardig product af te leveren en bij u op de door u gewenste locatie te monteren.

JHP Metaal BV fabriceert, installeert en repareert pijpleidingen. Wij kunnen leidingen buigen van 1/2" tot en met 4" en hydraulica leidingen vanaf 6 mm. t/m 42 mm. met verschillende wanddiktes. Wij kunnen complete leidingsystemen vanaf werktekening inmeten en schetsen. Tevens leveren en monteren wij appendages en alle componenten om het leidngsysteem te completeren en kunnen  alle handelingen verrichten op leidinggebied.

JHP Metaal BV vervaardigt en monteert staal en r.v.s. constructies met een gewicht tot 2 ton voor landinstallaties en voor de maritieme sector, waarvoor wij tevens railingwerk vervaardigen en monteren

Foto's van JHP Metaal BV