Nieuwbouw
Pas uw vermelding aan

Den Breejen Shipyard

Den Breejen Shipyard - specialist in de binnenvaart

Den Breejen Shipyard beschikt over moderne nieuwbouw- en reparatiefaciliteiten aan de rivier de Merwede, één van de drukst bevaren binnenvaartroutes van Europa en heeft zich gespecialiseerd in de bouw van luxe passagiersschepen en veerponten.

Het interieurontwerp van de cruiseschepen vindt plaats in nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect en werf. Ruime hutten met schuifpuien en franse balkons zorgen voor een panoramisch zicht en bieden de moderne reiziger alle hedendaagse comfort. Afhankelijk van het gewenste luxeniveau wordt het schip uitgerust met sauna, jacuzzi, fitnessruimte, winkel en/of kapsalon. Het ontwerp en de bouw van deze schepen voldoet aan alle voorschriften en kwaliteitseisen van IVW en classificatiebureaus.

De afbouw van vrachtschepen en tankers (chemicaliën en LPG) vindt plaats op de locatie aan de Rivierdijk. Vanuit het buitenland toegeleverde casco's worden hier tot een lengte van 135 meter afgebouwd. Goede werffaciliteiten, ook voor onderaannemers, zorgen voor een efficiënte werkwijze en zijn de basis voor een korte afbouwtijd. Daarnaast ontwerpt en bouwt Den Breejen zowel voor particuliere eigenaren als voor overheden veerponten, variërend van traditionele gierponten tot moderne zelfvarende veren.

Op het gebied van machinale bewerking, ombouw en scheepsreparatie biedt Den Breejen Shipyard een uitgebreide service. Complete schroefasinstallaties worden vervaardigd en ingebouwd, voor eigen nieuwbouwschepen, maar ook voor derden. De reparatieafdeling biedt met twee schroevendokken de mogelijkheid om schadeherstel en overige scheepsreparaties, boven en onder de waterlijn, adequaat en klantgericht uit te voeren.

Den Breejen Shipyard - goede kwaliteit, snelle levering, prima service !

Foto's van Den Breejen Shipyard