Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gepensioneerd schipperspaar op jongste spits van de vloot

Zwolle

Albert Steenbergen en zijn vrouw Vivianne Steenbergen-De Maeyer keerden na 30 jaar aan de wal terug in de binnenvaart. De senioren varen op de Despatch, de jongste spits van de vloot. Ze hopen dat hun schip in de vaart blijft. Over verkopen denken ze nog niet na. ‘Of iemand moet met een goed bod komen.'

1 / 1
Albert en Vivianne Steenbergen op de Despatch. ‘Je zit constant bij mekaar op een schip, je moet wel een veer laten.' (Foto Heere Heeresma jr.)

Albert en Vivianne Steenbergen op de Despatch. ‘Je zit constant bij mekaar op een schip, je moet wel een veer laten.' (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.