Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Veel geld verdienen is niet interessant'

a/b Rétif

Bud Geldhoff en Geeske Wilms kochten vorig jaar september de spits Rétif, een ‘Straatsburger' in nagenoeg originele staat. Niet omdat ze schippers willen zijn, maar omdat ze niet geloven in het leven aan de wal. Desalniettemin nemen ze het schippersberoep zeer serieus, maar wel op hun eigen manier. ‘Wij doen dit vanuit een soort idealisme.'

1 / 1
Bud Geldhoff naast zijn spits Rétif. ‘Als ze morgen bij me komen voor een reis naar Moskou, zou ik het zo doen.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Bud Geldhoff naast zijn spits Rétif. ‘Als ze morgen bij me komen voor een reis naar Moskou, zou ik het zo doen.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.