Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Shiva als podiumschip de Maas op

NEDERHEMERT

Ze liggen een paar weken op een van de mooiste plekjes van Nederland en gaan de komende maanden een prachtige tocht maken. Anne Filius (49) en Eva Noll (44) van de spits Shiva hebben het deze zomer goed voor elkaar. Ze varen tot eind september geen vracht maar kunst, want de Shiva is vier maanden podiumschip voor het kunstproject Mater Mosa.

1 / 1
Anne Filius voor de Shiva met de wandschildering van kunstenaar Giovanni Dalessi waarvan de verf net droog is. (Foto Bart Oosterveld)

Anne Filius voor de Shiva met de wandschildering van kunstenaar Giovanni Dalessi waarvan de verf net droog is. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.