Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Watermannen met een missie

Molletjesveer

Het is nog geen twee minuten lopen van werkplaats naar schip, toch liggen beiden niet in elkaars zichtveld. Het is de enige afwijking van het tekeningetje dat Hil Rabenberg, Rick den Hollander en Dirk de Mooy van Stichting de Wilde Vaart in Molletjesveer lang geleden maakten. Een bijzonder idee in een kladblok, met als doel jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt te helpen.

1 / 1
Hil Rabenberg (1965), Rick den Hollander (1963) en Dirk de Mooy (1968) van Stichting de Wilde Vaart in Molletjesveer. (Foto Corine Nijenhuis)

Hil Rabenberg (1965), Rick den Hollander (1963) en Dirk de Mooy (1968) van Stichting de Wilde Vaart in Molletjesveer. (Foto Corine Nijenhuis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.