Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen zin in hectiek van reizen naar het internaat

Werkendam

Schipper Jozua Zeldenrust (33) houdt van het avontuur in de binnenvaart. Van de afwisseling om steeds ergens anders naartoe te varen en de vrijheid die dat biedt. Sinds zijn vrouw Jantina drie jaar geleden aan de wal ging wonen, vaart hij twee weken volcontinu, om daarna weer twee weken thuis in Werkendam bij zijn gezin te zijn. Jozua vindt het prima, maar zijn vrouw mist het varen en stapt elke vakantie met hun zeven kinderen aan boord van de Deo Gratias.

1 / 1
Jantine en Jozua met de kinderen Julia, Jesse, Joël, Jasper, Jirsa, Jaïre en Jurrian. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Jantine en Jozua met de kinderen Julia, Jesse, Joël, Jasper, Jirsa, Jaïre en Jurrian. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.