Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zo krijgen zeelui hun Schuttevaer

Bergschenhoek

Om Schuttevaer overal ter wereld bij Nederlandse zeelieden te krijgen, doet Coen Brokerhof met zijn multimediabedrijfje BMMS in Bergschenhoek al 35 jaar zijn stinkende best. Elke woensdag adresseert en pakt hij samen met zijn vrouw Olga honderden verse kranten in plastic folie, samen met NRC De Week, en bezorgt die bij alle reders. ‘Ik schat dat ik zo'n 8000 lezers van Schuttevaer bedien.'

1 / 1
Coen (rechts) en zijn vrouw Olga bij de inpaktafel waar hij wekelijks de Schuttevaer voor de zeevarenden verzendklaar maakt. (Foto Dick den Braber)

Coen (rechts) en zijn vrouw Olga bij de inpaktafel waar hij wekelijks de Schuttevaer voor de zeevarenden verzendklaar maakt. (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.