Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zulu-schipper Bas Mol geniet

Hoogerheide

‘Je moet wel een beetje een einzelgänger zijn', zegt Bas Mol uit Hoogerheide over zijn werk. Bas (59) is sinds een half jaar een van de schippers van de Zulu-barges van Blue Line Logistics, de rederij van de Belgische entrepreneur Antoon van Coillie.

1 / 1
Schipper Bas Mol: afwisselende reizen met telkens vier of vijf vrachtwagenladingen bouwmaterialen. (Foto Bart Oosterveld)

Schipper Bas Mol: afwisselende reizen met telkens vier of vijf vrachtwagenladingen bouwmaterialen. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.