Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoe je een vissersfamilie wordt

DEN HELDER

Het zijn niet altijd de traditionele vissersfamilies die de toon zetten. Soms stromen van buitenaf ondernemers succesvol binnen om na verloop van jaren deel uit te maken van zo'n vissersgemeenschap. In Den Helder is dat het geval met de familie Zijlstra, die eigenaar is van de HD-36 Volharding. Bij de derde generatie is de visserij er inmiddels met de paplepel ingegoten.

1 / 3
Max Zijlstra, zoon van Remco, mocht vorig jaar op zijn zestiende al enkele weken mee met de TX-36. (Foto W.M. den Heijer)

Max Zijlstra, zoon van Remco, mocht vorig jaar op zijn zestiende al enkele weken mee met de TX-36. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.