Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rinus Prins denkt ook na 60 jaar niet aan stoppen

Dordrecht

Schippers die langs de Lorelei varen missen zijn caravan als hij er een jaar niet staat: de sleurhut van Rinus Prins kun je namelijk al van ver herkennen aan de Dolderman-bedrijfsvlag erbovenop, en aan een nog grotere versie ervan langs de oever. In een diensttijd van liefst 60 jaar heeft Prins hart voor de zaak gekregen.

1 / 1
Rinus Prins (75) voor het bedrijf waar hij al 60 jaar werkt. In zijn hand een SOS-koffer voor klanten. (Foto Dick den Braber)

Rinus Prins (75) voor het bedrijf waar hij al 60 jaar werkt. In zijn hand een SOS-koffer voor klanten. (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.