Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Morgenster en Tecla bereiden bijzondere expedities voor

DEN HELDER [update]

Zowel de klipperbrik Morgenster als de voormalige zeilende haringlogger Tecla gaan bijzondere reizen maken. Eerstgenoemd schip maakt drie zeiltrips in het kader van de Clean2Antarctica (C2A) expeditie, terwijl de Tecla een poging gaat ondernemen om via de Noordwest-Passage het continent Noord-Amerika te ronden.

1 / 1
De klipperbrik Morgenster is in Museumhaven Willemsoord in Den Helder gereedgemaakt voor het C2A-project. (Foto PAS Publicaties)

De klipperbrik Morgenster is in Museumhaven Willemsoord in Den Helder gereedgemaakt voor het C2A-project. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.