Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tall Ships Races Harlingen: Windjammers voor de kroeg

HARLINGEN

Nog niemand kon al bevestigen of het streefaantal van 300 duizend bezoekers is gehaald. De kans erop is een stuk groter dan bij de eerste editie van de Tall Ships Races Harlingen, dankzij het prachtige zomerweer en het afwisselende programma. Publiek, opvarenden, Sail Training International (STI) en stichting Harlingen Sail waren dik tevreden. Dat de twee grootste publiekstrekkers Kruzenshtern en Sedov op het allerlaatste moment afhaakten was jammer, maar aan het feest deed dat weinig af.

1 / 3
Drie dagen lang lagen de historische schepen in het centrum van de belangstelling. (Foto Gijs van Hesteren)

Drie dagen lang lagen de historische schepen in het centrum van de belangstelling. (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.