Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Cynthia Barron runt eigen maritieme uitzendbureau

Utrecht [update]

Misschien is het wel haar opvallende verschijning die haar succes heeft gebracht. Want met haar Surinaamse afkomst en brede lach kun je Cynthia Barron (39) nauwelijks missen tussen de anderen die in de scheepvaart rondlopen. Cynthia komt niet uit een binnenvaartgezin en heeft ook geen vrienden of kennissen in de branche. Maar ze runt wel een eigen uitzendbureau dat bemiddelt in matrozen, stuurlieden en schippers.

1 / 1
Cynthia Barron werkt vanuit het kantoor van uitzendbureau U-Boss in Utrecht, maar is ook vaak onderweg. (Foto Bart Oosterveld)

Cynthia Barron werkt vanuit het kantoor van uitzendbureau U-Boss in Utrecht, maar is ook vaak onderweg. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.