Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Het avontuur kan beginnen

Waalwijk

Voor Mike en Iris Rutjes begint deze lente een nieuw avontuur. Ze stappen nog voor de zomer op hun eigen schip. Via crowdfunding werd in 10 dagen de benodigde 120.000 euro bijeen gebracht.

1 / 1
Mike stond nauwelijks 10 jaar oud al achter het roer. Iris is van de wal, maar deed hotelwerk op riviercruiseschepen. (Foto Mike Rutjes)

Mike stond nauwelijks 10 jaar oud al achter het roer. Iris is van de wal, maar deed hotelwerk op riviercruiseschepen. (Foto Mike Rutjes)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • Marcus Schneidler

    Lieber Mike ,

    Dir und Deiner Frau viel Glück ???? und immer eine Handbreit Wasser unter dem Kiel???? Viele Grüße Marcus ( Calypso)

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.