Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Falcon Seamen Shop waait niet met alle winden mee

ANTWERPEN

Landtmeters Naval Stores Group heeft recent een nieuwe kledingzaak aan zijn cluster van watergerelateerde ondernemingen toegevoegd: de Falcon Seamen Shop aan het gelijknamige plein in Antwerpen. Het pand oogt als een buurtwinkel uit vervlogen tijden, van lang voordat de H&M's en C&A's bestonden. En dat is ook precies de bedoeling.

1 / 2
Noël Fasquelle (rechts op de foto) is in zijn vrije tijd ook verwoed verzamelaar van scheepsantiek. (Foto Justin Gleissner)

Noël Fasquelle (rechts op de foto) is in zijn vrije tijd ook verwoed verzamelaar van scheepsantiek. (Foto Justin Gleissner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.