Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vlogster Angela laat zien ‘hoe binnenvaart echt is' (video)

A/b Charissa

‘Hey, hoi! Leuk dat je kijkt naar een nieuwe weekvlog. Ik neem je mee in mijn leven op een binnenvaartschip.' Gedecideerd kijkt Angela Wijbenga (25) in de camera. Alsof ze nooit anders heeft gedaan vertelt ze vlot hoe het gaat met haar en haar leven als schippersvrouw. Tientallen keren deed ze dat het afgelopen halfjaar. De teller staat op meer dan 20 filmpjes en het aantal afleveringen groeit met de week.

1 / 1
Angela Wijbenga: ‘Mooi als Nederlandse jongeren er hierdoor voor zouden kiezen matroos te worden.' (Screenshot-collage Bart Oosterveld)

Angela Wijbenga: ‘Mooi als Nederlandse jongeren er hierdoor voor zouden kiezen matroos te worden.' (Screenshot-collage Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.