Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Lange worsteling tussen droom en werkelijkheid

Amsterdam

Het recent verschenen boek ‘Geschiedenis van het Apeldoorns Kanaal' is de weerslag van een eeuwenlange worsteling tussen droom en werkelijkheid. En voor schrijver Rick Scholten tevens het sluitstuk van bijna 20 jaar ijveren voor heropening van het kanaal, dat al decennia is gesloten voor de scheepvaart.

1 / 2
De Berghuizer Papierfabriek was de laatste grote verlader aan het Apeldoorns Kanaal. Deze foto is genomen in de jaren ‘50. (Foto uit boek)

De Berghuizer Papierfabriek was de laatste grote verlader aan het Apeldoorns Kanaal. Deze foto is genomen in de jaren ‘50. (Foto uit boek)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook

Schuttevaer als krant, app en E-paper

Schuttevaer is de krant voor maritiem Nederland.

Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond 22:30 uur lezen als e-Paper.

Wilt u meer informatie over abonneren, adverteren, lezersservice of losse verkoop? Klik dan op het betreffende onderwerp.