Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schuttevaer proefabonnement

Maak kennis met Schuttevaer voor een mooie introductieprijs. Blijf op de hoogte van alle actualiteiten uit de maritime sector. Schuttevaer is hét toonaangevende platform voor de maritieme branche. Via het wekelijkse vakblad, website en nieuwsbrieven houden we professionals op de hoogte van alle relevante marktontwikkelingen, innovaties en wet-en regelgeving.

Online of Totaal proefabonnement

We hebben twee proefabonnementen ontwikkeld: Online & Totaal (krant + online). Met beide abonnementen krijgt u een half jaar toegang tot alle vaknieuws, achtergronden en reacties. Tevens ontvangt u de digitale krant en kunt u de gratis app met voorleesfunctie gebruiken. Met het Totaal abonnement ontvangt u ook de papieren krant.

Word lid en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie, waarmee u altijd up-to-date bent!

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Schuttevaer Online

Online proefabonnement (€12,25  €10,- p./mnd)

Schuttevaer Online en Krant

Totaal proefabonnement (€16,46 €12,50 p./mnd).

Met een Schuttevaer abonnement heeft u:

U betaalt voor dit proefabonnement eenmalig € 60,- (Online proefabonnement) of € 75,- (Totaal proefabonnement) excl. 9% btw. Na de proefperiode van zes maanden wordt het abonnement automatisch omgezet in een regulier Schuttevaer abonnement (incl. € 3,95 administratiekosten (excl. 21% btw). Wilt u uw proefabonnement niet verlengen? Zorg er dan voor dat u 30 dagen voor het proefabonnement afloopt opzegt bij onze klantenservice, via klantenservice@promedia.nl. De Totaal proefabonnement actie is alleen geldig in Nederland en België. Beide acties zijn bedoeld voor nieuwe abonnees.