Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister: ‘Fonds wordt geen grabbelton’

ROTTERDAM 

Allerlei verlanglijstjes heeft ze al gekregen, zegt de minister lachend tegen de ondernemers in Concert- en Congresgebouw de Doelen over het Investeringsfonds. In dit fonds van het kabinet komen enkele tientallen miljarden euro’s voor infrastructuur, innovatie, kennisontwikkeling op de lange termijn.

1 / 1
‘Als ergens het onderwerp mobiliteit samenvalt, dan is het in Rotterdam wel’, zegt minister Cora van Nieuwenhuizen tijdens het Miljoenenontbijt van VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond, PwC en ING. (Foto VNO-NCW / Mirjam Lems)

‘Als ergens het onderwerp mobiliteit samenvalt, dan is het in Rotterdam wel’, zegt minister Cora van Nieuwenhuizen tijdens het Miljoenenontbijt van VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond, PwC en ING. (Foto VNO-NCW / Mirjam Lems)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook