Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Koedood Dieselservice borgt kwaliteit met ISO-certificering

HENDRIK IDO AMBACHT

Koedood Dieselservice, aanbieder van Mitsubishi motoren, onderdelen en service, is door DNV GL gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Met het behalen van de certificering toont Koedood Dieselservice aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering, met als doel de klanttevredenheid verder te verhogen.

1 / 1
Op de foto van links naar rechts: Sander Roosjen, verantwoordelijk voor ISO-certificering bij Koedood Dieselservice, met de directieleden Peter Snijders, Bert Koedood en Arie Koedood. (Foto Chantal de Visser / Tal Fotografie)

Op de foto van links naar rechts: Sander Roosjen, verantwoordelijk voor ISO-certificering bij Koedood Dieselservice, met de directieleden Peter Snijders, Bert Koedood en Arie Koedood. (Foto Chantal de Visser / Tal Fotografie)

Bij Koedood staat kwaliteit hoog in het vaandel, zegt Arie Koedood. ‘Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan lange termijn relaties.’ Die relaties kunnen alleen stand houden door te gaan voor kwaliteit én innovatie. Kwaliteit toont Koedood niet alleen met haar producten van Mitsubishi maar ook door haar medewerkers. Het behalen van deze ISO 9001:2015 certificering is een internationale erkenning voor het werk dat zij doen.

De ISO 9001:2015 norm bepaalt dat het kwaliteitsbeleid en de hieraan gekoppelde doelstellingen beschreven en bekend zijn bij de medewerkers. Dat geldt ook voor de processen die nodig zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en te verbeteren. Dit betekent dat Koedood werkt volgens een bedrijfsprocessen die goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is voor klanten.

Behalve bij verdere professionalisering van de organisatie helpt certificering ook bij het streven van Koedood Dieselservice naar het onder eigen naam mogen certificeren van EU Stage V gecertificeerde Mitsubishi-motoren.

Na een externe audit door DNV GL, heeft Koedood Dieselservice een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat het bedrijf voldoet aan de eisen die vanuit de ISO 9001:2015 norm worden gesteld. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook