Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Tulpen voor Amsterdammers

AMSTERDAM | Stromma Nederland deelde zaterdag 23 maart tulpen uit aan Amsterdamse grachtenbewoners vanaf hun elektrische sloepen. Het toeristisch bedrijf deelt al decennialang de grachten dagelijks met Amsterdammers en bedankt haar ‘buren’ voor het zesde jaar op rij met een bosje rode tulpen.

1 / 1
Tulpen voor Amsterdammers

Tulpen voor Amsterdammers

Peter Duwel, CEO van Stromma Nederland: ‘Het is voor ons inmiddels traditie om bij de start van de lente Amsterdammers in de bloemetjes te zetten. Veel bewoners zijn al jaren bekend met dit bedankmoment en kijken echt naar ons uit. Het is voor ons meteen een mooi moment om in gesprek te gaan met onze buren die dagelijks onze waterfietsen en rondvaartboten voorbij zien varen.’

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook