Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

OSD: Brandstoffilters van Armador

Armador Energy presenteert op OSD de statische brandstoffilterseparator van CC Jensen. Deze draagt bij aan verlaging van de operationele kosten en verhoging van de betrouwbaarheid van de motor.

1 / 1
Brandstoffilters van Armador

Brandstoffilters van Armador


Open Scheepvaartdagen Antwerpen, Stand 204

Motoren werken met hoge inspuitdrukken om te voldoen aan de huidige emissie-eisen en verbetering van het rendement van de motor. Hiervoor is een goede conditie van de brandstof belangrijk om het goed functioneren van de injectoren te garanderen. Water en vuil in de brandstof veroorzaken schade aan injectoren, waardoor deze gaan lekken.

Dit wordt niet voldoende ondervangen door de brandstoffilters op de motor.

De offline filterseparator van CC Jensen wordt aan bunker/dagtank geplaatst. Hierdoor wordt een flow door de tank gecreëerd, zodat het water en vuil uit de brandstof wordt gefilterd. Het coalescerelement separeert zeer effectief het water uit de brandstof, veelal tot minder dan 130 ppm. De vaste vuildeeltjes worden door een filterelement met zogenaamde dieptefiltratie uit de brandstof gefilterd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook