Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

#MI 2018: W&O Europe

W&O Europe heeft onlangs haar 20-jarig bestaan in Europa gevierd, maar W&O Supply bestaat al 42 jaar. W&O is distributeur van maritieme afsluiters van gerenommeerde merken zoals Alfa Europe, Dikkan, Göpfert, Götze, Winel en Pres-Vac. Door onze grote voorraad kunnen wij zeer snelle levertijden realiseren.

1 / 1
#MI 2018: W&O Europe

#MI 2018: W&O Europe

  • Maritime Industry, Stand D.111

Sinds 1 januari 2018 zijn de ADN-regels aangescherpt voor dampretoursystemen. Het dampretoursysteem op tankers moet voorzien zijn van een duurbrandveilig ontspanningsventiel. W&O Europe heeft in samenwerking met Pres-Vac zo’n duurbrandveilig ontspanningsventiel ontwikkeld en onder keur gebracht tot en met explosiegroep IIB.

Op 1 januari 2019 dienen alle tankers hun dampretoursysteem op order te hebben met betrekking tot de juiste explosiegroep, certificering en identificatie van de ventielen. Indien hier niet tijdig aan wordt voldaan zullen er bepaalde stoffen van de stoffenlijst geschrapt worden en zal de waarde van uw schip dalen. Om dit te voorkomen heeft W&O en Pres-Vac hiervoor hun voorraden opgeschroefd om een zo kort mogelijke levertijd van de benodigde upgrade kits en tags te kunnen realiseren.

Als een erkend Pres-Vac Service en Repair Center zijn wij bij uitstek de aangewezen partij voor deze aanpassingen en het opnieuw onder Klasse brengen van uw systeem.

Ervaren team

W&O is meer dan alleen maar een distributeur van maritieme afsluiters. Ons zeer ervaren team kan u voorzien van de juiste adviezen om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Spreek gerust een van onze medewerkers aan voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken voor een inspectie bij u aan boord.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook