Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

#MI 2018: Polson TRT

Polson is in Nederland toonaangevend op het gebied van de productie en levering van allerlei typen rubber en polyurethaan fenders. Of het nu gaat om fenders voor steigers, kades, pontons, havens of ter bescherming van diverse boottypen van klein tot groot, Polson levert de juiste fenderoplossing voor bijna elke toepassing.

1 / 1
#MI 2018: Polson TRT

#MI 2018: Polson TRT

  • Maritime Industry, Stand E.102

Wij houden een uitgebreid programma van bijna elk type fender op voorraad.

Met onze servicemogelijkheden en machinepark zijn we in staat de verschillende typen fenders snel en indien gewenst op maat gezaagd en voorzien van montagegaten volgens klanttekening te leveren.

Sinds twee jaar levert Polson ook succesvol vanuit voorraad (luchtgevulde) pneumatische fenders in diverse afmetingen. Daarnaast produceren we ook schuimgevulde polyurethaan fenders met korte doorlooptijden. Beide typen drijvende fenders worden gebruikt ter bescherming van schepen tijdens het aanmeren in havens of tussen schepen onderling.  De pneumatische fenders leveren we standaard vanuit voorraad vanaf diameter Ø 500 mm tot en met diameter Ø 2500 mm en een maximale lengte van 4000 mm. Grotere afmeting zijn mogelijk vanuit productie tot een diameter van Ø 4500 mm met een lengte van 9000 mm lang.

Mocht u vragen hebben omtrent pneumatische fenders of meer informatie willen over de extrusie van rubber fenders en/of profielen, neemt u dan contact met ons op. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook