Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Europort: C. Kranendonk BV

Bij C. Kranendonk Scheepbetimmering en Scheepsinterieur BV wordt nooit om de hete brij heen gedraaid. Wij zijn altijd recht door zee. Klanten willen immers weten hoe de situatie ervoor staat, wat de oplossing is en wanneer die kan worden geboden.

1 / 1
C. Kranendonk BV

C. Kranendonk BV

  • Europort 2017, Stand 1416

Vanuit Rotterdam werkt het wereldwijd opererende familiebedrijf al 45 jaar met de blik louter vooruit en weet zich verzekerd van een prachtige orderportefeuille. ‘Onze klanten weten dat ze 24 uur per dag, zeven dagen in de week een beroep op ons kunnen doen.’
Kranendonk houdt zich bezig met het compleet betimmeren van de scheepsinterieurs, het ontwerpen van scheepsmeubels, plaatsen van losse wanden, sanitaire ruimten en keukens en het leggen van scheepsvloeren, volledige renovatie van bestaande accommodaties en het isoleren van ruimten. Maar bijvoorbeeld ook het verfraaien van hutten, recreatieruimten en barruimten in cruiseschepen. Daarbij kan het bedrijf putten uit jarenlange ervaring en ambachtelijke vaardigheden die dankzij een gering personeelsverloop behouden zijn gebleven.
Een belangrijke meerwaarde is, dat betimmeringen en interieurs turn-key worden ontworpen, geleverd en geïnstalleerd. De hele wereld over. Zo was Kranendonk dit jaar nog actief in Australië en Panama, Singapore en Dubai. Dat kan alleen door snel te schakelen. Kranendonk is vertegenwoordigd op de Europort op stand 1416 en heet u van harte welkom.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook