Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Europort: Prolance Marine Flooring BV

Prolance Marine Flooring biedt complete interieurafwerking aan in de maritieme sector, van reparatie en renovatie tot het onderhoud van het interieur.

1 / 1
Prolance Marine Flooring BV

Prolance Marine Flooring BV

  • Europort 2017, Stand 1733

Hierbij zijn wij ons ervan bewust dat deze bijzondere branche verschillende vereisten met zich meebrengt. Bijvoorbeeld op het gebied van flexibiliteit en betrouwbaarheid, maar ook op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Prolance Marine Flooring neemt deze vereisten mee in haar werkprocessen op zowel offshore-schepen, luxe superjachten, cruiseschepen en allerlei andere vaartuigen. Daarbij zijn wij niet beperkt tot enkel de Nederlandse kustlijn; overal ter wereld kunnen wij onze diensten verlenen, zoals we in het verleden ook gedaan hebben in Singapore, China, Frankrijk en Italië bij gewaardeerde klanten zoals Jumbo Maritime en IHC Interior.
Bij Prolance begint en eindigt het niet alleen bij de uitvoering; graag zijn wij betrokken in het hele proces, van advies tot nazorg. Op deze manier kunnen wij onze expertise en ervaring delen, onze eigen vakmensen multidisciplinair inzetten om uiteindelijk de gewenste kwaliteit te waarborgen. Graag verwelkomen wij u hartelijk op Europort 2017 op stand 1733.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook