Europort: MaraSoft

MaraSoft uit Urk presenteert het Marad versie 5 Fleet Management-systeem. Met 20 jaar ervaring in de maritieme sector en meer dan 1500 schepen waar Marad op wordt gebruikt, is MaraSoft een toonaangevende leverancier geworden in de maritieme sector.

  • Europort 2017, Stand 2406

‘Wij willen op de beurs onze vernieuwde versie van Marad 5 laten zien. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de kwaliteit te waarborgen van de Marad-software. Het gerenommeerde classificatiebureau DNV-GL uit Noorwegen heeft onze software kritisch onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Wij mochten na deze audit het felbegeerde Type Approval-certificaat in ontvangst nemen.’
Verder laat MaraSoft ontwikkelingen zien op het gebied van Messenger-functies, Online-applicatie en Apps. ‘Wij heten u van harte welkom op onze stand 2406.’

 

Europort: MaraSoft | Schuttevaer.nl

Europort: MaraSoft

MaraSoft uit Urk presenteert het Marad versie 5 Fleet Management-systeem. Met 20 jaar ervaring in de maritieme sector en meer dan 1500 schepen waar Marad op wordt gebruikt, is MaraSoft een toonaangevende leverancier geworden in de maritieme sector.

  • Europort 2017, Stand 2406

‘Wij willen op de beurs onze vernieuwde versie van Marad 5 laten zien. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de kwaliteit te waarborgen van de Marad-software. Het gerenommeerde classificatiebureau DNV-GL uit Noorwegen heeft onze software kritisch onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Wij mochten na deze audit het felbegeerde Type Approval-certificaat in ontvangst nemen.’
Verder laat MaraSoft ontwikkelingen zien op het gebied van Messenger-functies, Online-applicatie en Apps. ‘Wij heten u van harte welkom op onze stand 2406.’