Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Polson

Polson is in Nederland toonaangevend op het gebied van de productie en levering van allerlei typen Rubber en Polyurethaan fenders.

  • Maritime Industry, Stand 226

Of het nu gaat om fenders voor steigers, kades, pontons, havens, of ter bescherming van diverse boottypen van klein tot  groot, Polson levert de juiste fenderoplossing.

Polson levert vanuit voorraad (luchtgevulde) pneumatische fenders in diverse afmetingen. Daarnaast produceren we ook schuimgevulden polyurethaan fenders met korte doorlooptijden. Beide typen worden gebruikt ter bescherming van schepen tijdens het aanmeren in havens of tussen schepen onderling. Dit soort drijvende fenders zijn zeer snel en makkelijk in te zetten en zorgen voor relatief lage reactiekrachten op zowel de romp van het schip als de kade.

De met polyurethaanschuim gevulde fenders zijn binnenin voorzien van een schuimsoort met een gesloten cel. Mocht de buitenwand toch lek raken, dan zal de foamkern met gesloten cel geen water opnemen. Daarnaast is de polyurethaanwand zeer slijtvast, heeft het een lage wrijvingsweerstand en geeft geen strepen af. Deze fenders zijn desgewenst  in diverse kleuren te produceren.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit op onze stand 226 tijdens de beurs Maritime Industry.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook