Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Fender Innovations valt in de prijzen

HOLLANDS KROON Twee keer in korte tijd ging de vlag uit bij Fender Innovations in Wieringerwerf. Eerst in september voor het binnenhalen van een flinke order van rederij Braveheart Marine en vervolgens eind oktober voor het winnen van de Dr.Ir.C.Lely Innovatieprijs van de gemeente Hollands Kroon.

1 / 1
Fender Innovations valt in de prijzen

Fender Innovations valt in de prijzen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook