Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Theunissen Technical Trading BV

Theunissen Technical Trading BV in Malden toont op de beurs onder meer het uitgebreide LED-assortiment van Glamox Aqua Signal.

1 / 1
Theunissen Technical Trading BV

Theunissen Technical Trading BV

Maritime Industry, Stand 342

Vanuit de toepassing van LED-technologie, vormden de uitgangspunten van armatuur TL60 het goed kunnen managen van de warmte, een eenvoudige installatie en een zo kort mogelijke terugverdientijd. Hoewel een LED-armatuur in aanschafprijs nog steeds duurder is dan conventionele verlichting, kan de TL60 in veel gevallen binnen twee jaar worden terugverdiend, dankzij de lagere onderhouds- en energiekosten.

Het temperatuurbeheer is het meest uitdagende onderdeel in het ontwikkeltraject van een LED-armatuur. De TL60 van Glamox Aqua Signal is ontworpen om juist op dat onderdeel te excelleren, dankzij de speciaal ontworpen behuizing. Deze aluminium behuizing is tevens zeewaterbestendig. De TL60 is ideaal voor ruimtes die te maken kunnen krijgen met extreme (weers-)omstandigheden. Het armatuur, met een zeer geringe hoogte van 75 mm, kan worden geplaatst in machinekamers, maar ook in koel- en in buitenruimtes. De TL60 functioneert namelijk in omgevingstemperaturen van -35 tot +55 graden Celsius.

Van het TL60-armatuur zijn momenteel twee versies beschikbaar: 2200 lm en 4500 lm. Binnenkort zal ook de 6000 lm worden geïntroduceerd. Het armatuur wordt standaard geleverd met vijf jaar garantie. Bekijk de TL60 tijdens Maritime Industry op de stand van Theunissen Technical Trading BV, Nederlands vertegenwoordiger van Glamox Aqua Signal.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook