Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Viod veren

Verenfabriek VIOD

Verenfabriek VIOD

De medewerkers van Verenfabriek VIOD staan er stuk voor stuk om bekend iedere uitdaging op het gebied van veren aan te gaan. Geen aanvraag is ons te gek en ook hebben we nog geen enkel veertechnisch probleem onopgelost gelaten. Hoe dat komt? Doordat we kunnen leunen op heel wat jaren aan ervaring en we beschikken over een zeer ruime hoeveelheid kennis. We hebben inmiddels een brede klantenkring opgebouwd, met wie we altijd samen aan oplossingen werken. In samenwerken zit onze kracht.

Wilt u ook onze klant worden, maar eerst meer over ons te weten komen? Klik dan hier.

Petrochemie

Petrochemie

In heel veel situaties doen de veren van Verenfabriek VIOD hun werk, zonder dat iemand dat eigenlijk in de gaten heeft. Vandaar dat het soms een verrassing is binnen welke branches onze veren worden gebruikt. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in de petrochemie. Deze branche bieden we, net als andere branches, altijd oplossingen op maat. Bij het ontwikkelen van deze maatoplossingen denken we bovendien - samen met u - na over de verbetering van het gebruik en de levensduur van de veren.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan op deze link.

Verzwaarde veren

Verzwaarde veren zijn onder meer nodig voor een rally of een race. Dit type veren kunt u geleverd krijgen van Verenfabriek VIOD. U bent daarbij niet gebonden aan standaardmaten, want onze veren produceren we altijd op maat. Geef ons uw wensen door en wij realiseren ze. Ook kijken we samen met u hoe we het meest duurzame product kunnen ontwikkelen, zodat u er lekker lang van kunt profiteren.

Wilt u met ons in contact komen om meer over onze werkwijze te weten te komen? Klik dan op deze link.

Offshore

Offshore

In negen van de tien gevallen doen de veren van Verenfabriek VIOD op een onzichtbare manier hun werk. Daarom is het ook moeilijker in te schatten welke typen branches gebruikmaken van onze veren. Eén van de branches waarvoor we veren leveren is de offshore.

Wanneer wij een opdracht voor bijvoorbeeld de offshorebranche aannemen, werken we het liefst volgens het principe van 'co-makership' en doen we dus alles in overleg met de klant.

Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Industriële veren

Industriële veren

VIOD Verenfabriek is één van de grootste producenten op het gebied van industriële veren. Maar we zijn meer dan een producent alleen. We leggen ons behalve op de productie ook toe op het zelf ontwikkelen van veren. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u industriële veren getest wilt hebben.

Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Klik dan hier om te zien hoe u met ons in contact komt voor het maken van een afspraak.

Motorveren

Motorveren

In de wereld van de motorcross zijn veren niet weg te denken. De motorveren die we bij VIOD Verenfabriek ontwikkelen en produceren zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en ook de kleur van de motorveren kunt u zelf bepalen. Bij ons zijn dit type veren namelijk verkrijgbaar in vrijwel alle mogelijke RAL-kleuren. Deze veren zijn onder meer geschikt voor gebruik op een KTM- en Yamaha-motor.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

VIOD veren

VIOD Veren houdt zich met meer zaken bezig dan alleen met het fabriceren en leveren van veren. We produceren niet alleen veren van een standaardmaat, we werken ook continu aan maatoplossingen voor onze verschillende klanten. Op deze manier creëren steeds weer een nieuw product en houden we zelf ook een frisse kijk op zaken. Maatproducten worden verder altijd in overleg met de klant gerealiseerd.

Klik voor meer informatie op deze link.

Contact

Technische verenfabriek VIOD b.v.
Keulschevaart 22
3621 MX Breukelen/ Holland
Postbus 176, 3620 AD Breukelen

Telefoon: 0346-262550
Fax: 0346-264129
E-mail: info@viodveren.nl
Website: www.viodveren.nl

Google Maps

Meer informatie

Meer informatie over onze producten vindt u op o.a. de volgende pagina's: