Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
ADS van STIGT

BEWAKINGSYSTEMEN

ADS van STIGT levert verschillende bewakingssystemen van Schaller Automation en Dr. Horn. Ook bouwen we eigen monitoringssystemen. U kunt bij ons terecht voor:

De slipmonitoring voor baggerpomp aandrijvingen bouwen wij in eigen beheer. Met dit bewakingssysteem is de ingebouwde lamellenkoppeling altijd goed beschermd. Wij kunnen ook reparaties uitvoeren of onderhoud plegen. Dat doen we in onze eigen werkplaats in Gorinchem óf bij u aan boord. Mail naar info@vanstigt.com voor meer informatie.

Lees meer over bewakingssystemen

KEERKOPPELING

ADS van STIGT heeft de grootste voorraad keerkoppelingen van Europa. Bij ons kunt u terecht voor keerkoppelingen en reductiekasten in de vermogensrange van 10 tot 14000 kW met reducties 0,8:1 tot 14:1. Voor snelle schepen zoals luxe jachten, patrouilleschepen en veerboten hebben we keerkoppelingen met een ultralichte aluminium behuizing van ZF-Marine met diverse configuraties: parallel as verzet, as verzet onder een hoek, in V of in U. De robuuste keerkoppelingen Masson zijn juist weer bij uitstek geschikt als:

ADS van STIGT verzorgt eveneens periodiek onderhoud aan keerkoppelingen en schakelbare reductiekasten. Onze service engineers zijn gecertificeerd door ZF-Marine en Masson.

Lees meer over keerkoppelingen

BEDIENINGSSYSTEMEN

Ons uitgebreide assortiment keerkoppelingen zou niet compleet zijn zonder de elektronische bedieningssytemen van ZF-Marine Electronics. Of u nu werkt met een mechanische of elektronische regelateur, een elektrisch of mechanisch bediende keerkoppeling ADS van STIGT biedt voor elke mogelijke bedieningsvariant een technisch compleet bedieningssysteem. Is uw bedieningssysteem toe aan een onderhoudsbeurt? Onze monteurs zijn gecertificeerd door ZF-Marine Electronics.

Lees meer over bedieningssystemen

DEMPERS EN ELASTISCHE KOPPELINGEN

Voor de levering van diesel & gas motor torsiedempers en elastische koppelingen zijn wij een samenwerking aangegaan met Geislinger. Met de ontwikkeling van de hydraulisch/mechanische koppelingen uit verenstaal en vezelcomposiet en controlesystemen voor torsietrillingen (Geislinger Monitoring) is Geislinger te bestempelen als toonaangevende specialist. Elk Geislinger product is op maat gemaakt en dus perfect geschikt voor de toepassing waarvoor het ontworpen is. Ook keuren, reviseren en repareren wij Geislinger koppelingen en dempers. We hebben altijd een passende voorraad Geislinger onderdelen of complete dempers in huis. Zo hoeven uw diesel- en gasmotoren nooit lang stil te staan!

PLANETAIRE TANDWIELKASTEN

ADS van STIGT levert de compacte, state of art, planetaire tandwielkasten van O&K Antriebstechnik. Deze planetaire tandwielkasten hebben verschillende toepassingsmogelijkheden:

Als officieel dealer hebben we altijd voldoende O&K planetaire tandwielkasten en onderdelen in huis.

Lees meer over planetaire tandwielkasten

OVER ADS VAN STIGT

In 1970 begon ADS van STIGT als vertegenwoordiger voor verscheidene buitenlandse fabrikanten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zelfstandige importeur en distributeur voor de merken MassonO&K Antriebstechnik, Carraro, Plöger, Horn, Geislinger, Schaller, Logan, Durst, ZF-Marine, Hybrid Ship Propulsion en Santerno. Maar wij verkopen niet alleen bedienings- en bewakingssystemen, keerkoppelingen, planetaire tandwielkasten, hydraulische en pneumatische koppelingen, pompverdeelkasten, verstelbare schroeven, elastische koppelingen. Bij ons kunt u ook terecht voor 24/7 Service. Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? Stuur dan gerust een e-mail naar: info@vanstigt.com. Lees meer over onze producten, diensten en onlangs uitgevoerde projecten op onze nieuwspagina.

Bezoek onze website

ADS van STIGT

Avelingen-West 30
4202 MS Gorinchem

info@vanstigt.com
+31(0)183-65 00 00

www.vanstigt.com

Openingstijden

maandag tot vrijdag 08:00 – 16:45 uur 

Buiten kantooruren kan voor spoedeisende 24/7 service-interventies voor de bedrijfsvaart contact opgenomen worden met onze service dienst op: 0031 ‐ (0)183 65 00 28

Uitgelicht