Over Berg Maritieme Meetsystemen


Wie op zoek is naar de beste kwaliteit en service op het gebied van meet- en regeltechniek voor de maritieme sector, is bij Berg Maritieme Meetsystemen aan het juiste adres. Wij leveren u niet alleen nieuwe componenten, maar bieden ook reparatiemogelijkheden en maatwerk. Voldoet een component of systeem niet aan uw wensen? Dan passen we dit voor u aan of we bouwen een compleet nieuwe. Service en maatwerk staan bij ons voorop! Altijd goed van kwaliteit en met de nodige garantie.

Meer overBerg Maritieme Meetsystemen

Ladingtankmeting


Als specialist op het gebied van ladingtankmeting staat Berg Maritieme Meetsystemen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar met de beste producten. Wij helpen u graag aan een doordachte tankinhoudsmeting en tankalarmering, maar ook voor specifieke regel- en meetsystemen kunt u bij ons terecht. Bij iedere opdracht gaan we voor u op zoek naar de beste combinatie. Of deze nu bestaat uit bestaande componenten, aangepaste onderdelen of volledig op maat gemaakte systemen. Onze ladingtankmeting is gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie!

Meer overladingtankmeting

Maritieme meetsystemen


Maritieme meetsystemen vereisen efficiency en kwaliteit. En dat is wat u krijgt bij Berg Maritieme Meetsystemen. Dankzij een brede kennis en tomeloze inzet levert ons jonge bedrijf u uitstekende, veelal op maat gemaakte, oplossingen. Bijvoorbeeld een batchcontroller, inhoudsmeters of verschillende brandstof verbruiksmeters. Hierbij houden we service en een optimale prijs- kwaliteitverhouding goed in het oog. We selecteren de beste losse componenten, die we in eigen beheer samenvoegen tot ideale maritieme meetsystemen. Kwaliteit met een standaard garantie van 2 jaar.

Meer overMaritieme meetsystemen

Contact

Ter Steeghe Ring 51-53
3331LX Zwijndrecht

T 0183 - 648 248
T 088 - 237 46 67

E info@bergmm.nl
I www.bergmm.nl

Projecten

Meetsysteem droogdok

Een typsich voorbeeld van maatwerk geleverd door Berg Maritieme Meetsystemen

Meer over dit project

Bunker batchcontroller

Meten en regelen op een bunkerbarge. Een batchcontroller op maat

Meer over dit project