Amco-header

AMCO Compressoren - Maatwerk met meerwaarde

AMCO is specialist in totaaloplossingen voor compressoren en aanverwante producten. Ontwerp, fabricage, assemblage en installatie, AMCO levert maatwerk met meerwaarde. Dit veelzijdige familiebedrijf heeft alles onder één dak en combineert producten en diensten met ervaring en vakmanschap. Desgewenst, van ontwerp tot turn-key-oplevering.

Maatwerk en kwaliteit gaan hand in hand bij AMCO, het zijn de kernwaarden van de organisatie. Sinds 1955, het jaar van de oprichting, staat AMCO garant voor optimale service en functionaliteit. Dit is zichtbaar in alle bedrijfsactiviteiten, intern en extern.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Schroef- en zuigercompressoren, persluchtfilters, ketels en meer: het productassortiment is omvangrijk, evenals het scala aan gerelateerde diensten. We beschikken over de bevoegdheden om ketelkeur te verrichten en voor reparatie en onderhoud bieden we service, die naadloos aansluit op uw vraag

Het aanbod van AMCO is altijd op maat gesneden, ook als het gaat om de levering van standaard producten uit voorraad, revisie en occasions.

Ons flexibel ingestelde, VCA-gecertificeerd bedrijf gelooft nog in maatwerk. Pas na een persoonlijk gesprek waarbij wensen en eisen in kaart worden gebracht gaat de ontwerpafdeling aan de slag met bouwtekeningen. Op die manier weten klanten altijd precies waar ze aan toe zijn, hoe de compressor er uit komt te zien, waar die komt te staan en hoe deze functioneert.

Zo heeft u gedurende het hele project slechts één aanspreekpunt: AMCO Compressoren. Zo kan AMCO compressoren uw personeel leren de machines te bedienen en verzorgen de VCA-gecertificeerde monteurs periodiek onderhoud, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Mocht er desondanks toch een storing optreden, dan kunt u altijd een beroep doen op de 24-uursdienst.

Schroefcompressoren

AMCO biedt een keur aan schroefcompressoren, die borg staan voor een betrouwbare levering van perslucht. Voor iedere toepassing is er een oplossing, van oliegesmeerd en geluidsarm tot mobiele dieselcompressoren en meer. AMCO levert schroefcompressoren van alle bekende merken, zowel nieuw als gebruikt. Er zijn samenwerkingsverbanden met diverse leveranciers, waaronder Power System, Atmos en ATS. Tevens is AMCO in de Benelux exclusief vertegenwoordiger van Power System, internationaal producent van industriële compressoren.

Bekijk onze schroefcompressoren

Persluchtfilters

De toepassing van een persluchtfilter van AMCO garandeert schone perslucht, die voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen. De filters zijn los verkrijgbaar of als onderdeel van een groter geheel, zoals bijvoorbeeld het stikstofgeneratorsysteem, dat AMCO heeft ontwikkeld. Een behuizing op maat behoort tot de mogelijkheden, inclusief benodigd persluchtleidingwerk.

Lees meer over onze persluchtfilters

Persluchtketels

AMCO biedt ketels in diverse uitvoeringen voor uiteenlopende toepassingen. De ketels zijn alle voorzien van de geldende ketelkeurcertificaten. Afwijkende ketels (qua inhoud, druk en keur) kunnen op aanvraag worden vervaardigd. De ketels die AMCO levert, beschikken over keurcertificaten van onder meer: Lloyds Register of Shipping, Bureau Veritas, ABS, ASME VIII, GB 150 (China) en de Germanischer Lloyd.

Bekijk onze persluchtketels

Nakoelers

Persluchtconditionering is van essentieel belang voor een storingsvrije functionaliteit van persluchtgereedschap, straal- en verfspuitapparatuur. AMCO heeft alles in huis om optimale conditionering te garanderen en levert nakoelers in zowel elektrische als pneumatische uitvoering. Desgewenst worden de nakoelers in een stevig transportframe geplaatst en kan de separator worden voorzien van een automatische aftap. Voor bepaalde toepassingen is het gebruik van een nakoeler voldoende.

Bekijk onze nakoelers

AMCO COMPRESSOREN - CONTACTGEGEVENS

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.amco-compressoren.nl

AMCO Compressoren BV
Telefoon 078-6820123
Fax 078-6814124
E-mail info@amco-compressoren.nl

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de website?
Laat het ons weten!
Service en reparatie

De activiteiten van AMCO op het gebied van service en reparatie zijn talrijk en in vele vormen toepasbaar. Klanten van AMCO kunnen rekenen op vakkundig technisch advies met betrekking tot de juiste opstelling en functionaliteit van de apparatuur. Daarnaast beschikt AMCO over een mobiele servicedivisie en een royale onderdelenvoorraad, zodat er snelle, effectieve service kan worden verleend; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Regelmatig en preventief onderhoud van apparatuur voorkomt stilstand en kosten. Bovendien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. AMCO biedt de mogelijkheid tot een onderhoudsovereenkomst, die optimaal is afgestemd op de specifieke bedrijfsomstandigheden.

Hebt u een specifieke vraag of wilt u een nadere toelichting, neemt u dan contact met ons op via
078 - 68 20 123, of per e‑mail.

Maak hier een afspraak

Verhuur

AMCO Rental is een zelfstandige dienstverlener binnen de organisatie en beschikt over een uitgebreid machinepark; compressoren en generatoren in alle soorten en maten, gerelateerde accessoires voor alle bedrijfsactiviteiten waar lucht onder hoge druk wordt toegepast, zoals straalprojecten, spuitprojecten, weg- en waterbouwprojecten. Kortom, de diversiteit is groot, evenals de bijbehorende service.

De apparatuur is voor korte of langere tijd te huren, tegen scherpe tarieven. Hebt u een specifieke vraag of wilt u een nadere toelichting, neemt u dan contact op met AMCO Rental, via
078 - 68 20 123, of per e‑mail.. AMCO Rental heeft vestigingen in Wilnis en Ridderkerk.

Klik hier voor de verhuur opties

Lekdetectie

Perslucht is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Naast het aandrijven van gereedschappen in werkplaatsen, wordt het in procesomgevingen vaak ingezet als schoon en veilig medium om kleppen aan te sturen. Ook worden apparaten zoals pompen met perslucht aangedreven.

Het periodiek inspecteren van het persluchtsysteem is een economische noodzaak. De cijfers liegen er niet om: de gemiddelde lekkage van persluchtsystemen is 25%, maar 40% is geen uitzondering, zeker voor grote industriële persluchtsystemen.

Een hoorbare kleine lekkage kan ongemerkt honderden euro’s per jaar kosten. Ruim 80% van alle lekkages is echter zo klein dat het geluid voor het menselijk oor zelfs in een rustige omgeving niet waarneembaar is. De meeste lekken blijven zonder hulpmiddelen dus onopgemerkt. Een ultrasone lekdetector zet ultrasoon geluid om in hoorbaar geluid, zodat onze monteur deze kan waarnemen wanneer hij de persluchtleiding inspecteert.

Lees meer