Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ook OVV doet onderzoek naar MSC Zoe

DEN HAAG

Behalve het eerder aangekondigde strafrechtelijk onderzoek, gaat nu ook de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) onderzoek doen naar het overboord slaan van de 281 containers aan boord van de MSC Zoe. De Nederlandse regering wil zich hard maken voor strengere veiligheidsmaatregelen.

1 / 1
Op een foto die gepubliceerd is door de Onderzoeksraad voor Veiligheid is te zien dat veel containers onderaan de stapels volkomen geplet zijn. (Foto OVV)

Op een foto die gepubliceerd is door de Onderzoeksraad voor Veiligheid is te zien dat veel containers onderaan de stapels volkomen geplet zijn. (Foto OVV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • j Teunisse

    Zie je goed. Piet. De Raad voor de Scheepvaart . Daar is maritieme expertise. Maar schip onder Panamese vlag. Ik zag geen sjor materiaal op de foto. Staaltje van het kan nog goedkoper , nog groter. Dit is toevallig voor de Nederlandse kust gebeurt. Op de bekende websites zijn beelden van wereldwijd te vinden. Stormen doet het overal. Vorig jaar een foto tegen gekomen van een box op 8000 ! meter diepte. Weet dan gelijk waar de "plastik soep"o.a.. vandaan komt. Niet door het cellofaantje om uw kropje sla.

  • Piet Bennik

    Gezien het geval "Grave" heb ik hier niet meer zo'n hoge pet van op.
    Nutteloze kosten dus.

    Goed weekend.

Lees ook