Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

KVNR met nieuwe huisstijl ‘klaar voor de toekomst'

LELYSTAD

Redersvereniging KVNR heeft donderdag 14 juni tijdens haar algemene ledenvergadering in Lelystad het nieuwe logo onthuld. Na ruim 25 jaar maakt een gevestigd logo ruimte voor vernieuwing. De verenigde reders zeggen met het nieuwe logo en bijhorende huisstijl klaar te zijn voor de toekomst.

1 / 1
Het nieuwe KVNR-logo.

Het nieuwe KVNR-logo.

‘Na een moeizaam economisch decennium voor de Nederlandse zeescheepvaart zijn er eindelijk positieve signalen waarneembaar. Wij hopen en zetten ons in voor continuering van deze lijn in een stabiel herstel voor de sector. Immers, de reders staan, verenigd in de KVNR, voor een trotse en dynamische sector, van groot belang voor de samenleving én BV Nederland. De nieuwe huisstijl versterkt deze kenmerken en onze inhoudelijke boodschap over de Nederlandse zeevaart', zei Annet Koster, die sinds maart als directeur aan het roer staat van de KVNR.

Het logo
Drie geabstraheerde boegvormen staan symbool voor de Nederlandse zeescheepvaart. De opbouw van het schip vormt een gestileerde versie van de Nederlandse kroon waarmee het Koninklijk predicaat van de organisatie wordt onderstreept. De gebolde horizon visualiseert het mondiale karakter van de sector en de overkoepelende boog boven de schepen accentueert het belangenbehartigende karakter van KVNR.

Nederlandse zeevaart
De KVNR is als ledenvereniging dé belangenbehartiger voor de in Nederland gevestigde reders die in de zeevaart actief zijn. De activiteiten richten zich op politiek, overheid, maritiem cluster en de samenleving. Algemeen doel van de belangenbehartiging is dat Nederlandse reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen.

 

bron: KVNR

Reacties (2)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • Ja, echt een reactie die goed weergeeft hoe de Nederlandse rederij 'er in staat'. Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl waarmee ze klaar zijn voor de toekomst. Wat een naïviteit. Maar gelukkig zijn er nog Russen en andere vreemdelingen, die de Nederlandse zeescheepvaart gaan redden. Wat een reddeloosheid!

  • A. Elzinga

    beter een logo in t Russisch, dan kan de 'Nederlandse' kapitein het ook lezen.

Lees ook