Rapport

Vrijwilligers houden zeemanshuizen niet lang meer overeind

Het is slecht gesteld met de welzijnsvoorzieningen voor zeevarenden in Nederlandse zeehavens. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam in opdracht van de Nederlandse Zeevarendencentrale (NZC). Er is structureel meer geld nodig.

Op het symposium v.l.n.r.: Han Leemhouts (gespreksleider), Albert Bos (Directeir STC), Ann Van Der Sypt (welfare officer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen) en Maurice Jansen (onderzoeker Erasmus Universiteit)
Op het symposium v.l.n.r.: Han Leemhouts (gespreksleider), Albert Bos (Directeir STC), Ann van der Sypt (welfare officer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen) en Maurice Jansen (onderzoeker Erasmus Universiteit) Foto NZC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vrijwilligers houden zeemanshuizen niet lang meer overeind | Schuttevaer.nl
Rapport

Vrijwilligers houden zeemanshuizen niet lang meer overeind

Het is slecht gesteld met de welzijnsvoorzieningen voor zeevarenden in Nederlandse zeehavens. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam in opdracht van de Nederlandse Zeevarendencentrale (NZC). Er is structureel meer geld nodig.

Op het symposium v.l.n.r.: Han Leemhouts (gespreksleider), Albert Bos (Directeir STC), Ann Van Der Sypt (welfare officer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen) en Maurice Jansen (onderzoeker Erasmus Universiteit)
Op het symposium v.l.n.r.: Han Leemhouts (gespreksleider), Albert Bos (Directeir STC), Ann van der Sypt (welfare officer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen) en Maurice Jansen (onderzoeker Erasmus Universiteit) Foto NZC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer