Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zware Kees: Foutparkeerders

ROTTERDAM

Op een kille herfstdag moet ik in de stad zijn. Normaal pak ik de fiets maar, moet ik eerlijk bekennen, soms weegt comfort zwaarder dan groene bedoelingen. Een bijkomend nadeel is wel, waar láát ik die auto in de binnenstad? Gelukkig is er een parkeerplaats in het centrum, vlakbij het treinstation. Dúúr, maar vanaf hier is mijn bestemming 10 minuten wandelen.

1 / 1
Talloze onverlichte vissersboeien maken het praktisch onmogelijk om 's nachts te varen.

Talloze onverlichte vissersboeien maken het praktisch onmogelijk om 's nachts te varen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Zware Kees)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook