Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hasytec ontwikkelt zelfdenkende ultrasone antifouling

ROTTERDAM

Het Duitse bedrijf Hanseatic System Technology (Hasytec) presenteerde op de beurs Europort in Ahoy de nieuwste versie van zijn ultrasone antifoulingsysteem Dynamic Biofilm Protection (DRP). Aan de afkorting DRP is de I toegevoegd. Die staat voor Intelligence, ofwel Artificial Intelligence.

1 / 1
Xavier Mayorga van Hasytec bij een control unit van het ultrasone antifouling systeem 2.0. Zijn rechterhand rust op een sensor die de trillingen opwekt. Door de toepassing van kunstmatige intelligentie is het systeem nog effectiever geworden. (Foto Willem de Niet)

Xavier Mayorga van Hasytec bij een control unit van het ultrasone antifouling systeem 2.0. Zijn rechterhand rust op een sensor die de trillingen opwekt. Door de toepassing van kunstmatige intelligentie is het systeem nog effectiever geworden. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook