Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zware Kees: Kapper

ROTTERDAM

‘Wat zit je toch op je voorhoofd te krabbelen!’ Mijn eega kijkt geïrriteerd op van haar tijdschrift. Ik had het zelf niet in de gaten, maar wanneer ik erop ga letten denk ik dat ze een punt heeft. Een vervelende pluk haar valt telkens precies op mijn voorhoofd en veroorzaakt een niet te negeren jeuk.

1 / 1
Aan boord is altijd wel iemand de edele kunst van hairstyling machtig.

Aan boord is altijd wel iemand de edele kunst van hairstyling machtig.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Zware Kees)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook