Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Problemen X-Press Pearl al langer bekend’

COLOMBO

Al vele dagen voordat de X-Press Pearl de Sri Lankaanse wateren binnenvoer was bekend dat er problemen waren met een lekkende container waarin salpeterzuur werd vervoerd. Dat zegt de openbare aanklager in Colombo. Die is nu onder meer op zoek naar gewiste e-mails tussen de Russische kapitein en Sea Consortium Lanka, de lokale agent. Verder wordt de gegevens van de inmiddels opgedoken datarecorder geanalyseerd.

1 / 1
De brand op de X-Press Pearl heeft weinig van het schip over gelaten (Foto Sri Lanka Ports Authority)

De brand op de X-Press Pearl heeft weinig van het schip over gelaten (Foto Sri Lanka Ports Authority)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook