Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Pizzafeeders

Timoteo Graziano del Monte werd in Nederland geboren uit de eerste generatie Italiaanse gastarbeiders. Zijn vader werkte op wat toen nog de Hoogovens heette in IJmuiden. Het gezin woonde in Beverwijk. Toen Tim (wel zo makkelijk af te korten in Nederland) 19 was begon hij een van de eerste pizzeria’s in Nederland. Pizza’s bakken voor mensen bij hem in de straat. Ze kwamen het, na enige aarzeling, graag bij hem afhalen.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    U slaat de spijker op ze kop, waarom komt dat nog uit verre landen, als we ze zelf machinaal kunnen maken. Voorts geven veel Supermarkten onnodige rommel via zegeltjes weg, al deze rommel komt na een korte tijd, als het uit de mode is in het vuilnis zodat deze bult nog groter wordt.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook